Eduardo Camavinga

Denne sommeren har sjefene på Old Trafford bestemt seg for å de skal klare å holde minst to tanker i hodet samtidig, sluttføre overgangssagaen Jadon Sancho og sikre seg det franske supertalentet Eduardo Camavinga.

Den unge sentrale midtbanespilleren fikk sin debut og scoret sitt første mål for Frankrike da han var 17 år gammel. Han er også Rennes sin store gullkalv som de regner med å få mer for enn 55 millioner euro som alltid konservative Transfermark har verdsatt han til.

Les: Diario Sport: Coutinho har nå tre valg

Allerede har Real Madrid, Paris Saint-Germain og Arsenal fulgt tett med å ymtet om overganger rundt en halv milliard. Daily Mail skriver at Manchester United står klare til å legge inn et bud på 18 åringen. – Avisen skriver de planlegger å avslutte forhandlingene om Sancho først slik at de vet hvor mye penger de har igjen, mens BBC melder at det er to høyst fokuserte løp som gjennomføres parallelt.

Budet fra Manchester United skal være stort nok til å skremme bort alle bortsett fra Paris Saint-Germain som Rennes har øverst på sin liste over klubber de ikke ønsker å selge til. – Det blir mer enn 55 millioner euro og mindre enn 100 millioner.

Rennes som landet på 6.plass i Ligue 1 sist sesong har store planer for hva de kan gjøre med pengene fra Camavinga, vi kommer ikke til å bli overrasket om Rennes snart blir å se i Champions League.

Les: Kristoffer Ajer liker ikke han blir for dyr