Kanskje litt engelsk vinterfotball er bra for kneet. (foto: barcelona, twitter)

Det meste er skrevet om Philippe Coutinho, så vi skal ikke tyne ut flere ord om Liverpool – suksess, Barelona – skader. Det interessante nå er hva nå?

Diario Sport mener de har oversikten over Coutinho-situasjonen i Barcelona. Den spanske avisen hevder det ikke er opp til Coutinho om han forlater Barca eller ikke i sommer. Det ligger tre valgmuligheter på bordet, der alle inkluderer at brasilianeren aksepterer et kraftig lønnskutt.

Les: Crystal Palace har funnet sin mann

Det er uansett klart at Barcelona ikke vi få til et salg. Skadehistorien og manglende form gjør det umulig for Barcelona å finne en klubb som betaler en akseptabelt overgangssum. Dermed har taktikken dreid seg mot å fjerne den betydlige lønnsutgiften til 29-åringen fra regnskapet.

Coutinho har ifølge Diario Sport to klubber som er interessert i leie: Inter (ønsker i tillegg kjøpsopsjon) og Leicester. Skal noe av dette skje, må Coutinho først akseptere at motorsaga hentes frem for kutte ukelønna.

Dette var to alternativer. Det tredje er at han blir hos Barcelona der Ronald Koeman har vist at han liker å ha brasilianeren på banen når formen er på plass. Forutsetningen for dette er selvfølgelig bruk av den samme motorsaga.

Les på Engelske klubber: The Guardian: Lucien Favre rygger ut av Premier League-jobben

Lønnskutt fra rundt 90 millioner kroner i året kommer Coutinho uansett ikke unna. Når det gjelder de tre alternativene, mener vi brasilianeren må glemme status, og velge klubben der han faktisk kan trene og får spille seg tilbake på topp.

Vi trenger mer av dette:

Les: Kristoffer Ajer liker ikke han blir for dyr