Nå mangler det bare Georginio Wijnaldum denne og Memphis Depay neste uke før sjefene på Barcelona kan slappe av litt på overgangsmarkedet. Sergio Agüero kom på plass i går og nå følger den 20 år gamle midtstopperen Eric Garcia etter også han kommer fra Manchester City.

Eric Garcia er født i Barcelona og var en naturlig del av ungdomsakademiet til Barcelona, men som ofte før, det er vanskelig å bli helt i eget land. – Manchester City sørget fro det ved å hente han i 2017. Sel om midtstopperen har vokst og fått mer spilletid etter hvert, (denne sesongen seks kamper i Premier League og tolv totalt) ønsket han ikke forlenge avtalen som gikk ut på dato ved sesongslutt.

Les: Trippelsignering: Sergio Agüero, Eric Garcia og Georginio Wijnaldum

Også Georginio Wijnaldum som allerede har sagt forvell til Liverpool signeres denne uken, men Lyon spiller Memphis Depay trolig venter til neste uke, han ønsker garantier om at Barcelona manager Ronald Koeman blir minst en sesong til.

Les: Vilnius, Litauen bygget en ‘portal’ til en annen by

Garcia gikk fra ungdomslaget til Manchester City i 2017. Hans kontrakt med Manchester-klubben går ut i juni, så Barcelona får midtstopperen gratis.

Kontrakten i Barcelona strekker seg ut 2025/26-sesongen.

Garcia spilte seks kamper for årets suverene Premier League-vinner denne sesongen. I alle turneringer ble det tolv kamper for City denne sesongen.