Look who´s coming, guys.. (foto: tottenham, twitter)

To dager etter at José Mourinho gikk ut porten hos Tottenham scoret Gareth Bale, og viste vei ti, 2-1 seieren mot Southampton. Mot Sheffield United bestemte waliseren seg for å gjøre hele jobben selv.

Nå slapp Son Heung-Min også til med en scoring, men med Bales ekstatiske hattrick til 4-0 seier, var Tottenhams store sønn The King of the Match.

Les: Gareth Bale er og blir verdensklasse!

Nå skal vi ikke gi Mourinho all skyld for at Bale har trengt litt for lang tid på å returnere til verdensklasse, men ryktene har vært rimelig sterke om at Mourinhos motvilje mot å bruke investeringen Bale på banen bidro til exiten dager før ligacupfinalen.

Uansett, nå skal det jobbes fremover, og det store spørsmålet er om Tottenham går hele veien for å overtale Bale og Real Madrid om en økonomisk og sportslig sunn permanent overgang.

Da vikar Ryan Mason fikk spørsmålet etter Bales hattrick om det jobbes for en løsning, kom et uvanlig ærlig svar. Vi har vært vant til Mourinhos unnamanøvre på spørsmål om Bale, fra Ryan kom et klart svar.

-Det er en dialog, vi må ta beslutningen på slutten av sesongen, sier Ryan til BBC.

Det er en dialog.

Og når det er dialog, er det to parter som vil ha mer. Fortsetter Bale, og scorer Tottenham inn i Europaligaen neste sesong, da er halve jobben gjort.

Go Spurs!

Les: Lewandowski legger press på Bayern München