Neymar og Mbappe (foto: psg, twitter)

Den spanske sportsavisen Marca skriver at Barcelonas drøm om at Neymar en dag kommer tilbake i Barcelona drakt er over. – Den brasilianske spissen har gjort det klart for Paris Saint-Germain at han vil fornye kontrakten.

Neymar forstår at det er nesten umulig for ham å komme tilbake til Camp Nou. , der han reiste i 2017, på grunn av den nåværende økonomiske situasjonen Barcelona befinner seg i og enda viktigere han har det bra.

Les: En overbefolket midtbane gir Solskjær trøbbel

28-åringen er glad i den franske hovedstaden og ønsker å fortsette i Paris Saint-Germain. – Han har informert klubbens sportslige leder, Leonardo at han ønsker å forlenge avtalen.

Footmercato skriver at Paris Saint-Germain istendenfor å forlenge eksisterende kontrakt vil skrive en ny. Deres hovedfokus skal være å oppmuntre Kylian Mbappe til å forlenge oppholdet hos klubben. Den franske spissens nåværende kontrakt slutter i 2022, og klubber som Real Madrid, Liverpool, Juventus og til og med Barcelona har ham på ønskelisten.

Neymar ikke er åpen for ideen om å foreslå Paris Saint-Germain ledere at han vil godta et lønnskutt. Han andre ord har han ikke tenkt å gi opp lønnen på 30 millioner euro netto per år. I likhet med Mbappe utløper Neymars kontrakt i juni 2022.

Les på F7: New Zealands statsminister Jacinda Ardern innfører 100% fornybar energi