Sommerens vinner ble taperen i januar - og omvendt. (foto: united, twitter)

Det var en brutal reality check for Solskjær og hans stolte Champions League gruppledere fikk på søndag. Mikel Arteta hadde gjort forarbeidet som punkterte Solskjærs kamp plan – og Paul Pogba sto for resten.

Straffe, og en som vanlig sikker Aubameyang sørget for at Arsenal sendte United tilbake til en Moyes-elendig start på sesongen.

7 poeng på 6 kamper, med bare ett poeng av tolv mulige på Old Trafford får selvfølgelig Gary Neville på banen.

Les: Neymar klar for forhandlinger

-Det er flere problemer enn løsninger. Du har seks midtbanespillere i klubben og du må på en eller annen måte få dem inn i et system, noe som tvinger Ole til å play a diamond, begynner Neville til Sky Sports.

Før han kommer til detaljene.

-Jeg tror det var et element av å tro han kunne putte hvilke fire spillere som helst i en diamant etter hva som skjedde mot RB Leizpig, men McTominay på høyresiden fungerte ikke allerede etter fem minutter. Ubalansen på høyresiden til United var et stort problem, og da Greenwood gikk av ble det til og med verre, fortsetter Neville.

Les på Engelske klubber: The Mirror: Isco planlegger overgang til Premier League

Som ikke kan dy seg å trekke frem den mislykkede overgangen til Jadon Sancho.

-De ønsket Sancho i sommer til å spille på høyresiden, og det ser ut som det var en stor feil å ikke få forsterkninger i denne posisjonen. Jeg må si at å endre system og spillere, å ha for mange spillere i noen posisjoner og ikke nok i andre, det er et virkelig problem, avslutter Neville.

Vel, ikke helt.

-Jeg er ikke engang sikker på hva United spilte, det var spillere overalt og det hele endte opp being a mess.

Heldigvis blir det nye mulighet til å stokke troppene mot Burnley om ikke så altfor lenge.

Les: Molde-spiller inn i troppen til Norge: – Han har levert bunnsolid