Milik brøt seg til slutt fri fra SSC Napoli og byttet Italia mot Frankrike. Foto: twitter.com/OM_English

Den polske superstjernen Arkadiusz Milik har som så mange andre utviklet et anstrengt forhold til Napoli eier Aurelio De Laurentiis. – Manager Gennaro Gattuso ønsket helt til det siste å beholde Milik, men når hans eier på sitt arrogante vis har bestemt seg for noe er det slik det blir.

Arkadiusz Milik ble i går kveld presentert for Olympique Marseille fansen og skal vi dømme etter reaksjoner i sosiale medier vil hans opphold på Stade Velodrome bli aldeles utmerket.

Les: Skikkelig Fight Club på Anfield

Den polske landslagsspissen signerte en kontrakt for de neste fire årene.

  • «Jeg er veldig fornøyd fordi vi har valgt en av de beste spillerne for denne posisjonen i Europa. Han er en veldig god spiss. Slik viser vi klubbens ambisjoner, og jeg vil takke Frank McCourt og Jacques-Henri Eyraud for deres besluttsomhet. Vi fikk til en slik overgang i en vanskelig periode. Vi takker klubben for ambisjonene og spilleren for hans vilje til å komme til Marseille» – sa sportsdirektør Olympique de Marseille, Pablo Longoria på klubbens offisielle nettside.
  • «Arkadiusz Milik har tekniske og fysiske kvaliteter, han har god evne til å fullføre handlingen. Han har bevist sin klasse i Bayer Leverkusen, Ajax Amsterdam og nylig også i Napoli. Vi kan beundre hans store besluttsomhet i ligaen, Champions League eller landslaget»

Marseille betaler 13 millioner euro pluss en 20% bonus på hans neste overgang. Og lønna den skal ligge på mellom 3 og 4 millioner euro.

Les: Ødegaard velger Premier League!

Milik kommenterte kort på sosiale medier. “Jeg er glad og stolt over å kunngjøre at jeg offisielt er spiller for Olympique Marseille, en av de mest prestisjefylte klubbene i Europa. Jeg er klar for et nytt eventyr. Allez OM «-