Endelig en positiv Michael Schumacher nyhet

Den 29 desember er de fem år siden Michael Schumacher sin alvorlige hjerneskade etter en ski ulykke. – Siden den gang har det vært svært få oppløftende nyheter for Formel 1 stjernen som har brukt over 500 000 i uken på pleie.

Så sent som i mars kom det rapporter om at Schumacher ikke er i stand til hverken å snakke eller gå. -Nå skal endelig omfattende sykepleie og fysioterapi ha begynt å virke.

Hans kone i over 20 år, Corinna, har insistert på  å holde lokk på eventuell fremgang og med henvisning til blant andre MailOnline sine saker, advarte enhver som «snakker med pressen» ikke lenger ville bli betraktet som en venn.

Les: Champions League-kampene i februar er klare

Schumacher fyller 50 år den 3. januar, hans bedring gjør at han slipper å feire den store dagen fra sengen.

Schumacher dominerte Formel 1-sporten i flere sesonger, og ble verdensmester syv ganger etter debuten i Formel 1 i 1991.

Les: Ranheim selger forsvarsspiller til svensk storklubb

Ute av sengen

Tidligere i år sa Schumacher sjef Sabine Kehm at familien setter pris på «empati» som kommer fra fans, men legger til at de vil beholde detaljer om hans helse privat.

Hun sa: «Det som kan sies er at familien virkelig setter pris på fansens empati.

Schumacher var på ferie med sin 14 år gamle sønn Mick da tragedien rammet i desember 2013. Han falt og slo på høyre side av hodet på en stein, med en slik kraft ble hjelmen splittet åpen.

Han ble rushed til sykehus hvor kirurger fjernet blodpropper fra hjernen, men noen måtte etterlates ettersom de var dypt plassert.

Nå har de første positive meldingene kommet, Michael Schumacher er ikke lenger bundet til sengen og opplever virkelig fremgang.