Ranheim selger forsvarsspiller til svensk storklubb

381
(c) Bilde: Ranheim: Aslak Fonn Witry

Djurgården og Ranheim skal være enige om overgangssum høyreback Aslak Fonn Witry. Det er Expressen som skriver om dette og de skriver at Allsvenskanklubben har lagt merke til Aslak Fonn Witry først etter Ranheim ble en del av Eliteserien. 

Det at ikke trøndelagssklubben rykket rett ned til OBOS-Ligaen, men isteden var blant toppklubbene gjennom hele sesongen har fått mange til å lure på hva oppskriften deres var. -Djurgården mener tydeligvis Aslak Fonn Witry var en viktig ingrediens.

22 åringen har vært Ranheim-spiller de siste tre årene og blitt tatt ut til aldersbestemt landslagsspill. I Djurgården vil han gå inn som erstatter for tidligere Odd- og Vålerenga-forsvarer Niklas Gunnarsson, som har valgt å ikke forlenge sin kontrakt med Allsvenskan-klubben.

Det er naturlig nok ikke mulig å få noen kommentar fra Ranheim, men Ekspressen skriver at tidlig neste uke skal Aslak sette seg på toget til Stockholm.

Rosenborg har også vært på banen i kampen om 22-åringens tjenester. Fonn startet i Rosenborg sin ungdoms-satsing på lik linje med veldig mange andre Ranheim spillere.

Fonn Witry holdt kortene tett til brystet da Eurosport tok kontakt med ham fredag.

– Det er interesse fra flere hold. Jeg er smigret over at folk synes jeg har gjort en god jobb.

– Har det vært interesse fra Djurgården?

– Det har vært interesse fra klubber.

– Fra utenlandske klubber?

– Jeg har ikke noe spesiell kommentar rundt det, men det har vært interesse, sa han.

Djurgården havnet på 7.plass i Allsvenskan etter en svak sluttspurt.