Sevillas sportsdirektør, Monchi var tydelig tidligere i dag at Diego Carlos vil bli i Spania til tross for stor interesse for brasilianeren fra Newcastle. Nedrykkstruede og nyrike Newcastle jakter på forsterkninger i overgangsvinduet i januar, men forsterkningen kommer ikke i form av brasilianske Diego Carlos.

Det 28 år har fått en rekke bud, men de er nå endelig avvist.

Les: West Ham kaster seg over en av Steven Gerrards tidligere favoritter

«Newcastle-budet var et godt tilbud, et respektabelt tilbud. Jeg må si det» sa Monchi på spørsmål om ryktet.

«Men tilbudet var ikke godt nok, mener styret vårt. Det er sant at det kanskje ikke var det rette tidspunktet. Å finne en erstatter for en spiller som Diego Carlos er vanskelig».

Angivelig skulle den brasilianske forsvarsspilleren ellers ha sendt inn en overgangsforespørsel til Sevilla, men Monchi avviser at Carlos skal være misfornøyd med at de har avvist Newcastle.

«Jeg snakket med Diego i morges, og han er fornøyd. Til slutt blir han her med denne klubben, en klubb som virkelig ville ha ham».

«Hvis han var skikkelig sint, hadde han kanskje ombestemt seg, han ser ut til å være glad».

Newcastle hadde angivelig tilbudt rundt 340 millioner kroner for Carlos, men det var ikke nok, og ifølge Monchi blir det ikke flere forhandlinger i dette vinduet. «Vi vurderer forhandlingene som avsluttet fordi jeg tror ikke vi starter forhandlinger igjen, da vi alle vet hva vi mener om overgangen».

Les: Ashley Young skikkelig i støtet: 3 Premier League-klubber kjemper om signaturen