Phil Neville har fått Beckham til å prate med andre enn nesten-pensjonister fra de beste ligaene. (foto: united, twitter)

Selv om Sam Allardyce messer budskapet før hver eneste helg: This is not over, lads, har en forsvarsspiller allerede bestemt seg for at bunnen av Premier League eller Championship ikke frister fremover.

Kieran Gibbs har status som den beste betalte hos West Brow og har ifølge ESPN ingen planer om å forlenge kontrakten med klubben som går ut i sommer. Signaler fra 31-åringens representanter har tiltrukket seg MLS-klubber som ser muligheten til hente inn en fortsatt rimelig ung og fortsatt aktiv spiller i verdens tøffeste liga.

Les: Vil kjøpe fri Manchester United flopp

Ikke overraskende står David Beckham og Inter Miami først i køen. Ifølge ESPN var Beckham og gjeng allerede med et kontraktstilbud til Gibbs i januar, som da ikke var så lysten på et drastisk kutt i ukelønna på 70 000 pund, men holdt døra åpen for MLS-klubben.

Ifølge ESPN har dette også fått New York Red Bulls og DC United til å banke på døra hos Gibbs, men ESPNs kilde hevder Inter Miami fortsatt er i pole position og inne i forhandlinger med representantene til Gibbs.

Les på Engelske klubber: Rummenigge fisker etter Liverpool-stjerne

Forsvarsspilleren gikk gradene fra Arsenals ungdomsakademi og har en solid bakgrunn med ti år for Wenger og The Gunners, med to FA Cup-tittler på samvittigheten.

For Beckham vil den tidligere engelske landslagsspilleren i Inter Miami-troppen gi signaler om at klubben ikke akter å være endestasjon for spillere fra de største europeiske ligaene. Vi tipper den nye manager og United-kompis Phil Neville står bak fremstøtet. Kjør på!

Les: Er visst bare to spisser som kan erstatte Luis Suarez hos Barcelona