Bilde. Herman Bratsberg

Oscar Bobb var dagens mann i for det Norge i kveldens 2-0 seiere over Færøyene. Erling Braut Haaland som all oppmerksomhet var rettet mot ettersom Martin Ødegaard var ute med skade måtte selv målløs ut av banen rett før slutt.

Han får en liten vridning i ankelen, hvor han er litt sårbar. Det gjør veldig vondt med en gang, og så gir det seg ganske raskt. Så får vi se i morgen hvordan han er da, sa landslagslege Ola Sand til TV 2. – Det skal være samme smell som gjorde at han gikk av banen mot Bournemouth tidligere i høst.

Les: Går for signering av en spisstype som minner skummelt mye om Wout Weghorst

Det engelske medier skrev om etter kampen var hvordan Oscar Bobb briljerte for Norge med en assist og ett mål og at han kommer til å få en lysende fremtid hos Manchester City.

Ståle Solbakkens tropper trengte kun tre minutter på å komme seg i front.

Etter en fin hjørnesparkskombinasjon sendte Oscar Bobb et hardt innlegg foran feltet, hvor Celta Vigo spiller Jørgen Strand Larsen var plassert og sendte den inn i mål til 1-0.

Bilde: Herman Bratsberg

Bobb var imidlertid ikke ferdig med å vise eksempler på det store talentet. Etter 24 minutters spill doblet dermed Manchester City-spilleren ledelsen da han banket den fint inn fra kanten av feltet.

LES: Sir Jim Ratcliffe må vente

Norge kunne dermed gått til pause med en 2-0-ledelse.

Fra starten av andre omgang ble spillere som Erling Haaland og Mohamed Elyounoussi sendt ut på banen.

Til tross for et stort overtak på banen, klarte de ikke å få nettene til å blafre videre.

På søndag reiser Norge til Hampden Park i møte med Skottland som sammen med Spania allerede er kvalifisert til EM i Tyskland.