Lampard og Abramovitsj er egentlig veldig gode venner

Chelsea har fått avvist sitt siste bud på Bayer Leverkusen midtbanespiller Kai Havertz, manager Frank Lampard var de skulle lande en overgang med 21 åringen og har allerede avtalt de personlige betingelsene med det som er en av Europas mest spennende spillere.

Leverkusenes sportsdirektør Rudi Voller har faktisk insistert på at det ikke blir noen rabatt på hans exit. Ifølge The Guardian ønsker det tyske laget 100 millioner euro.

Les: Manchester United planlegger et historisk Barcelona raid

Chelsea sitt siste bud, som ble avvist skal ha vært på 65 millioner euro, pluss 15 millioner i tillegg. En limit avtalt med styret

Etter det siste budet ble levert forsøkte Chelsea iherdig å «overbevise» Leverkusen om å senke sitt krav. – Det kom ikke på tale, de planlegger med Havertz frem imot oppstarten av Bundesliga 18.september.

Frank Lampard har et dilemma, han ønsker å få på plass mer defensiv kraft, men han må spare penger for å gjøre det. – Chelsea slapp inn 54 mål i Premier League sist sesong, noe som er mest blant topp 10 klubbene.

Se: Tuchel kjefter opp en person i Leipzigs støtteapparat etter kampen

Chelsea har allerede brukt store summer de siste månedene ved å signere Hakim Ziyech og Timo Werner. – Roman Abramovich lar seg ikke rikke og ønsker ikke skyte inn ytterligere midler for å «reparere» et forsvar klubben egentlig hadde penger til. Frank Lampard trenger penger til både et økt Havertz bud og til å styrke forsvarer.

Slik det ser ut nå må han velge, den etterhvert langdryge historien med Kai Harvertz sørger for gnisninger mellom to gode venner.