Martin Ødegaard Instagram

8.januar 2017 skrev Martin Ødegaard sensasjonelt under med drømmeklubben Real Madrid. – Planen var å gradvis fase den norske unggutten inn til å bli en sentral del av laget gjennom utlån i gradvis tøffere ligaer.

Det startet i den nederlandske bakgårdsklubben Heerenveen, så videre til Vitesse som er hakket kvassere, men det var først på utlån hos Real Sociedad hans klubb gjenoppdaget de kvalitetene som Martin Ødegaard faktisk har.

Første halvdel av forrige sesong var Martin Ødegaard faktisk Real Madrid spiller, men som vi husker det ble mye benkesliting, daværende manager Zinedine Zidane satset mer på sine veteraner enn de unge og lovende. – Dermed ble det nytt utlån, denne gangen til Arsenal, det er dette utlånet som må bringer midtbanespilleren bort fra sin drømmeklubb.

Les: Manchester United velger en annen strategi for Brandon Williams

Siste dag som Real Madrid spiller

Vi er enige å skrive en epoke er over er litt drøyt for en som har spilt så lite i en klubb, men hvis du tenker på hvor mye undring som er skrevet over hva som nå skjer med Martin Ødegaard på Real Madrid kan vi i det miste si at det er et tilbakelagt tema.

Marca-journalisten Jose Felix Diaz skriver på Twitter at Martin Ødegaard ikke lenger kommer til å være Real Madrid-spiller fra i ettermiddag.

Les: Harry Kane er fly forbanna

I går skrev vi at Arsenal nå er i sluttforhandlinger med Real Madrid om en permanent overgang, og at de personlige betingelsene ikke skal være noe problem å komme til enighet om.