Pass dere, Mourinho har fått et budsjett med herlig mange nuller!

Tapte kampen, men ikke om pengene. (foto: united, twitter)

Gjennomgangsmelodien til Mourinho i sommer var at Manchester United ikke gjorde jobben på overgangsmarkedet. Denne sangen har fortsatt i høst, der spesielt huller i midtforsvaret har kommet tydelig frem. Men nu, mine venner, Mourinho har fått øremerket et beløp med herlig mange nuller. 

8. plass etter 10 serierunder er ikke holdbart for United. Det skiller riktignok bare tre seire fra City på topp, men verdens mest innbringende klubb kan ikke ha på seg at det både lekker bak – og snubles foran.

Les på F7: Nå kan du bruke Google Pay også i Norge

Ifølge The Guardian, har Mourinho nå fått klarsignal til å bruke 1 100 000 000 kroner, på forsterkninger i januar. Her står én forsvarsspiller og én spiss øverst på ønskelisten.

Januar kan frembringe noen smil. (foto: united, twitter)

Vi gleder oss på vegne av United-supporterne, men undres litt over hvilke to av verdens beste spiller som kan stå ledig allerede i januar. For er de ikke noen av de beste, har det vel ikke noe hensikt?

Lyst til å oppleve Mourinho og gjengen på Old Trafford mot Fulham, 8. desember? Da kan du sjekke ut Betssons konkurranse med VIP-pakker som premier.

Les: Ny krigsdans hos Liverpool før Arsenal-kampen

Forrige artikkelPå vei tilbake til Anfield
Neste artikkelEmre Can blir ute lenge
DEL