En av Eliteseriens vakreste på plass i Dubai

(c) Bilde: Allsvenskan: Daniel Granli
Top Article ad

Det er klart det er forskjell mellom seriemesteren i Allsvenskan AIK og Stabæk som slet i bunnen av Eliteserien sist sesong. Seriemestrene har allerede Tarik Elyounoussi i stallen og etter de hentet Daniel Granli i slutten av januar har de to norske profiler. 

Nå er AIK på treningsleir i sandynene i Dubai og der er også Granli som ikke han du seg i sin begeistring i et intervju med Aftonbladet: «Det er høyere tempo og flere gode spillere her»

Kontrakt med Stabæk gikk ut etter forrige sesong og Granli takket ikke ja til ny kontrakt med klubben han har spilt 103 eliteseriekamper for, dermed ble det ikke noen overgangspenger for Bærumsklubben.  I Forbindelse med overgangen 28 januar sa AIKs sportssjef Björn Wesström til egen hjemmeside.»I vår plan om å befeste vårt forsvarsspill og samtidig utvikle vårt angrepsspill ser vi at Daniels egenskaper passer bra inn»

Både avisen og naturlig nok også klubben har lagt merke til 24 åringens kvaliteter, de poengterer spesielt den fininnstillte passingsfoten i intervjuet sammen med et heldig utseende som Granli også skryter av:. Vi har valgt å ikke oversette fra svensk:

Jag var med i en tävling, Eliteseriens snyggaste spelare. Det gör ont att säga, men jag förlorade finalen, säger nyförvärvet Daniel Granli.

Granli startet samtlige seriekamper for Stabæk i fjor og håper nå å spille seg inn backrekka til den svenske seriemesteren. Intervjuet fokuserer også på at Granli i 2017 ble kåret til den nest kjekkeste spilleren i eliteserien – kun slått av Kristiansunds Jonas Rønningen som forøvrig er ledig på markedet: (fotball markedet ikke kjøtt)

Les: Eliteseriens kjekkeste spiller ledig på markedet