Nok til å bli overtroisk.

Han utviklet seg lynraskt i Borussia Dortmund og var en av favorittene til Jürgen klopp. Så kom en liten dip, før Christian Pulisic ble hentet til London for å fylle tomrommene etter Eden Hazard. No pressure.

Mens Eden Hazard slet med å komme seg etter en lengre ferie og tilpasningen til Real Madrid, slet Pulisic tilsvarende etter at han pakket kofferten og dro til verdensmetropolen London.

Les: Klopp bekrefter at Liverpool-legenden er ferdig

Viruskaoset har rammet verden hardt, men for 21-åringen virker det som pausen er brukt til å akklimatisere seg skikkelig til engelsk fotball.

Det var 22-åringen Tammy Abraham som fikk æren av å score det som ble det avgjørende målet i 3-2 kampen mot Crystal Palace, men for oss var det Pulisics scoring som huskes.

Les: Timo Werner-effekten «sikret» Chelsea tre poeng mot Crystal Palace

Full av selvtillit og rett på mål sånn vi husker amerikaneren på sine beste dager hos Dortmund – og på samme måte som Hazard herjet med forsvarere og keepere i Premier League.

Frank Lampard kunne endelig se at Pulisic har fylt på selvtillits-kontoen nok til å gjøre jobben han ble hentet inn for.

-Jeg visste at han var god da han kom, men jeg er mest fornøyd med sulten hans og sluttproduktet. Siden Premier League startet igjen har han vært fantastisk (3 scoringer), skryter Lampard til Sky Sports.

Litt tidlig kanskje å putte 21-åringen i Hazard-boksen etter noen få solide kamper, men det er noe ved denne spilleren som får oss til å tenke på den to centimeter høyere belgieren.

På lørdag er det Sheffield United som skal få bryne seg på den totalt fryktløse amerikaneren.

Go Chelsea!

Les: Helt vilt: Chelsea gjør «rent bord» på overgangsmarkedet