Har null problem å fylle opp benken med svingode spillere. (foto: liverpool, twitter)

Det har gått inflasjon i legende-begrepet (godt hjulpet av sånne som oss), men når Jürgen Klopp legger ordet i sin munn for å beskrive en Liverpool-spiller, da får det en betydning.

Adam Lallana forlenget kontrakt med Liverpool til å gjelde ut sesongen, men har ikke vært i kamptroppen til Liverpool de siste fire kampene.

Les: James Milner har spikret planen for de neste årene

For Klopp er dette et naturlig og riktig valg.

-Han er en outstanding spiller, en av de mest betydningsfulle spillerne på trening som jeg noen gang har hatt. Han er utrolig profesjonell, skryter Klopp ifølge Goal.

Liverpool-manageren forklarer situasjonen hvorfor Lallana ikke blir benyttet.

-Han er fit, han trener, alt er bra. Men fremtiden er fremtiden. Hvis vi trenger hjelp på banen kan vi få det, han er der og trener 100 prosent. Så lenge vi ikke trenger hjelp, fortsetter han bare å trene. Det er det normale. Vi vil ikke risikere fremtiden hans, fortsetter Klopp.

Les på F7: Restauranten på kanten av atmosfæren

Da ser det ut til at Adam Lallana har spilt sin siste kamp for Liverpool og får referanse fra Klopp som garantert bidrar til å åpne de neste dørene for 32-åringen.

-Jeg ønsker ham alt det beste i fremtiden. For meg er han allerede en legende her, avslutter Klopp.

Siste Liverpool-kapittel er herved skrevet og avsluttet for Adam Lallana. For Klopp og resten av troppen venter Brighton på onsdag.

Les: Timo Werner-effekten «sikret» Chelsea tre poeng mot Crystal Palace