Bruker det internasjonale ring meg tegnet og forklarer etterpå det dreide seg om speakeren.

Lenge var neste sannsynlige stopp fro Arsenal-spissen Eddie Nketiah en klubb i Premier League, med West Ham og Brighton øverst på lista, men det har ikke vært aktuelt å slippe 22 åringen til en konkurrent.

Arsenal manager Mikel Arteta har ønsket at han skulle bli og har fått klubben til å tilby en forlengelse på kontrakten, men samtidig har han tildelt sparsomt med minutter på banen. Nketiah har ikke tålmodighet til å vente lenger og har avvist alle forlag.

Les: Manchester United ønsker å gjøre Pogba til den best betalte spilleren i Premier Leagues historie

Han har, etter det ble offisielt lov etter nyttår startet samtaler med Bundesliga klubben Bayer Leverkusen om en gratis overgang til sommeren. Daily Mail melder at den tyske klubben skal være villig til å kjøpe ut Eddie Nketiah allerede nå, hvis summen blir så lav som den burde bli med en som bare har måneder igjen av avtalen.

Nketiah har fått tre Premier League kamper denne sesongen, som alle til sammen utgjør bare 38 minutter, og han har regelmessig blitt utelatt fra Mikel Artetas lag i år til tross for at han har imponert i Carabao Cup.

I tillegg til Leverkusen har Nketiah også mottatt interesse fra Crystal Palace. Eagles ønsket å signere ham i sommer, men ble slått tilbake og de har blitt tippet til å gjenoppta jakten denne måneden. – Palace må vente til slutten av sesongen for å snakke med Nketiah, men står fritt til å forhandle frem en tradisjonell overgang med Arsenal nå.

Les på Engelske Klubber: Kieran Trippier er svært fornøyd med å ha sluppet unna Diego Simeone

Brighton og West Ham United har begge blitt koblet til Nketiah.

Med Alexandre Lacazette ute av kontrakt til sommeren og Pierre-Emerick Aubameyang for øyeblikket utvist fra førstelaget, har Arsenal blitt tippet til å ta fatt på en gjenoppbygging av angrepslinjen på slutten av sesongen.

Fiorentinas Dusan Vlahovic og Lilles Jonathan David er begge på radaren, mens det fortsatt er håp om at den 20 år gamle akademistjernen Folarin Balogun, som deler agent med Nketiah, kan blomstre.