Vet det venter noe i skyggene på Old Trafford (foto. united, twitter)

Overgangsvinduet er lukket, nå senker roen seg på balløya. Trodde vi. The Sun fyrer løs med at United planlegger et nytt Sancho-fremstøt i januar (tja…) og Daily Star hevder Ed Woodward «tok frem telefonen og trykket på et garantert lagret nummer» etter 1-6 slakten mot Tottenham.

The Daily Star mener Solskjær fortsatt har tilliten hos United, men Woodward har nå satt igang et parallelt løp, denne gangen med Mauricio Pochettino som kandidat.

Les: Fikk debut av Hareide i oktober, klar for Premier League

Den tidligere Tottenham-manageren har holdt seg helt i ro inne i sivet, og venter på den perfekte muligheten.

Managerjobben for Manchester United er trolig så nær perfekt det er mulig å komme for Pochettino. 49-åringen stortrives i Premier League, har vist at han kan gå (nesten) hele veien i Champions League med en engelsk klubb. Hos United er det også vilje og evne til å kjøpe spillere Pochettino trenger.

Les på Engelske klubber: Manchester United har endelig løsningen for Chris Smalling

Daily Star er Daily Star, men for oss er et fremstøt mot Pochettino langt fra urealistisk. Klubbens lojalitet til en manager strekker seg aldri så langt som manageren selv tror og ønsker.

Solskjær kjenner dette gamet og har vært oppi situasjonen flere ganger siden de hektiske desemberdagene i 2018. Han vet at typer som Pochettino lurer i sivet.

Les: Kapteinen ble skadet forrige kamp – nå rives kontrakten i stykker