Ed Woodward, til venstre advarer Paul Pogba.

Manchester United har gitt Paul Pogba beskjed om å glemme en lønnspakke i Alexis Sanchez-stil hvis han signerer en ny kontrakt. – Det er fortsatt friskt i minne at Manchester United endelig etter to år klarte å laste over Sanchez til Inter Milan i august.

Sky rapporterte at den chilenske stjernen som overhodet ikke har levert på Old Trafford mottok en «liten utbetaling fra United» etter å ha blitt enige om å frafalle de to siste årene av hans kontrakt på 560 000 £ per uke.

Les: «Hvordan tør du, som bommet på et åpent mål mot Kypros for to år siden, si noe?»

Manchester United «sparte» omkring en halv milliard kroner på at avtalen ble kortet ned i tid, Ed Woodward og resten av klubben er fast bestemt på å ikke gjøre samme feil med Paul Pogba.

ESPN rapporterer at Ed Woodard og Co. allerede har advart Pogba at han allerede har nådd lønnstaket i klubben og at det ikke blir noe mer enn det som står i kontrakten fra før av. – For litt siden benyttet de seg av ettårsopsjonen i 27-åringens kontrakt, dette binder han til klubben frem til juni 2022.

Det gir dem tid til enden å fremforhandle en ny og god avtale eller rett og slett selge han til noen som vil overta ansvaret.

Konserndirektør Woodward og manager Ole Gunnar Solskjær «er enige om at lønnsstrukturen ikke vil bli brutt for noen spiller».

Pogba vil få en lønnsøkning på £ 270 000 i uken hvis han signerer en ny kontrakt, men mellommenn i avtalen har fått beskjed om at et mega-tilbud ikke vil komme.

United sies å være «avslappet» om prosessen, mens Pogba selv antas å være usikker på hvor fremtiden hans ligger etter at han nylig snakket om sin «drøm» om å spille for Real Madrid.

Det at Ole Gunnar Solskjær lot Pogba sitte på benken i klubbens back-to-back seier mot Newcastle og Paris Saint-Germain burde si en del.

Les: Liverpool har funnet en knalldyr erstatter for Virgil van Dijk