Som skapt for Premier League, tror vi.

244 kamper for den Gamle Dama forteller historien om en argentinsk angrepsspiller som har oppnådd mye hos en av verdens største klubber. 3 scoringer på 16 kamper denne sesongen forteller historien om en kommende exit.

Paulo Dybala har ikke hatt det lett. Covid 19-smittet, skader og måltørke, har fått ryktene om exit til å akselelere. Det er ikke første gang Dybala varsles på vei ut, forrige sommer skal argentineren ha hatt den ene foten over i Premier League.

Les: Maks uflaks for Pulisic

Denne sommeren tror vi ikke det ender med status quo. Med ett år igjen av kontrakten til sommeren og fortsatt ingen løsning i forhandlingene mellom spiller og klubb, går det mot at Juventus velger å cashe ut for Dybala før free agent-statusen nærmer seg for mye.

Ifølge CaughtOffsides kilde i Torino, gjør the Old Lady seg klar for nettopp dette. Selv om Juventus ønsker å beholde argentineren, skal kravet om lønnsøkning til 10 millioner euro i året være uaktuelt å møte for Serie A-klubben i disse virustider.

Les på Popidol: Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price

CaughtOffsides kilde hevder Dybala spiller et risikabelt spill, der det ikke er så mange klubber som er villig til å betalte den betydelige kostnaden for å få 27-åringen til troppen.

Tottenham skal ikke lenger være aktuell, mens Everton har rykket opp som en potensiell beiler.

Selv Ancelotti er ikke stort nok trekkplaster. (foto: everton, twitter)

Men ifølge CaughtOffiside kan Everton spare seg for anstrengelsen. Alle fremstøt fra Carlo Ancelotti og gjengen vil bli møtt med et no, thanks fra Dybala.

Vi må innrømme at vi ikke helt ser hvor dette ender for argentineren.

Les: Tusenvis av tilskuere får oppleve Kane, Bale og gjengen uten den førdømte skjermen