Liverpool City? No thanks.

Det var langt ifra noen overbevisende kamp hverken fra Juventus eller deres superstjerne Cristiano Ronaldo. – Tidlig i andre omgang ble Paulo Dybala byttet inn for Cristiano Ronaldo og han sørget for kampens eneste mål mot AC Milan. 

Juventus hadde igjen fått press på seg av Inter Milan i konkurransen om å være på toppen av Serie A, Inter seiret på lørdag og sendte Juventus ned på en foreløpig andreplass.

Det var langt mellom sjansene i første omgang, og de fleste var faktisk for AC Milan som virkelig sliter i årets sesong. – De ligger på en 14 plass etter gårsdagens tap.

Les: Molde sikrer mesterskapet med overbevisende 4-0 seier

For andre omgang var noe bedre for vertene, som hadde flere gode muligheter satt sammen i begynnelsen av andre omgang. – Cristiano Ronaldo måtte ut etter 55 minutter etter en stygg kollisjon.

Men det viste seg senere å være givende. – For begge lag manglet sjansene helt til Dybala dukket opp med et kvarter igjen å spille.

Higuain satte ballen foran den argentinske spissen, som trakk seg inn i feltet og resolutt satte Juve på 1-0.

Mot slutten burde Higuain økt til 2-0, men han bommet.

Det var imidlertid nok å plassere Juventus på toppen av Serie A igjen.

Les på Popidol: Woody Allen og Amazon med millionforlik

AC Milan manager Stefano Pioli sier ifølge Football Italia:

«Det var vi som presterte, og vi var i det minste på samme nivå som motstanderne våre – om ikke på et høyere nivå. Men hvis du ikke scorer på sjansene dine, koster det».

«Vi må fortsette å jobbe og forbedre oss. Vår nåværende beliggenhet er ikke Milan verdig, og den skal holde oss bekymret og konsentrert».

«Jeg ser forbedringer hver dag, og jeg har sett dem i de siste kampene der vi langt fra var Lazio og Juventus underordnede. Vi må forstå at enhver ball på dette nivået kan være avgjørende».