Det er fortsatt en mulighet for Strømsgodset å overleve i Eliteserien etter dagens tap for seriemester Molde. – Etter 4 – 0 seieren tok Molde sitt fjerde mesterskap sist gang i 2014.

Molde har siden i sommer hatt en stø kurs og bare Bodø/Glimt har vært en reel utfordrer. – I skrivende stund leder de 2 – 1 mot Rosenborg på Lerkendal.

Molde så ut som seriemester fra første spark på Aker Stadion, mens Strømsgodset så ut som et OBOS-ligalag.

Les: Leeds fortsetter å vinne

Knapt 20 minutter var spilt da Molde tok ledelsen. Magnus Wolff Eikrem flikket ballen videre til Ohi Omoijuanfo. Den tidligere Stabæk-spissen vendte opp og satte ballen sikkert i mål.

Ti minutter før pause var Eikrem igjen sentral, men denne gangen var det Eirik Hestad som var tilrettelegger. Eikrem fikk ballen på rundt 20 meter og styrte den i lengste hjørne.

Til pause, på stillingen 2-0, fortalte Ohi at de forsøkte å gjøre ting som ellers denne sesongen her.

«Vi gjør det vi har bestemt oss for. Vi skal ut der, styre og gjøre som vi har gjort hele sesongen. Det var ikke vits å gjøre noe mer eller mindre enn vi har gjort det. Da ser du at det blir mål», sier Ohi til Eurosport halvveis.

Les: Juventus vil friste Manchester United med fire spillere for Paul Pogba

Strømsgodset var i realiteten aldri i nærheten av å komme tilbake i kampen. I stedet var det Leke James som punkterte kampen med rundt et kvarter igjen. Spissen var våken på en retur etter at et skudd fra Etzaz Hussain traff stolpen. Like etter la han på til 4-0.

Strømsgodset ligger etter kampen på direkte nedrykk etter at Mjøndalen og Ranheim endte 3-1.

Les på Popidol: 25 år siden Ayrton Senna ulykken som sjokkerte verden