Buddies allerede. (foto: everton, twitter)

James Rodriguez har så vidt kommet seg til den blå delen av Liverpool før det braket løs mot Tottenham. Carlo Ancelotti har visst allerede fått kolombianeren til å føle seg hjemme i Premier League.

Etter å ha vært en fotnote hos Real Madrid og Bayern München på utlån, var det ekstremt deilig å se Rodriguez leke seg med fotballen igjen.

Les: Andrea Pirlo: «Jeg trenger en angriper så fort som mulig»

Everton stakk av med full pott etter 1-0 seieren. Dette var klubbens første Premier League-seier på ni kamper i London (seier mot West Ham for atten måneder siden, noe som viser at Ancelotti har truffet riktig ut fra hoppkanten – og riktig på overgangsmarkedet.

Rodgriguez, med én uke i klubben, dro til i et forrykende tempo på høyresiden i glimrende samarbeid med Calvert-Lewin og Richarlison. Faktisk må vi tilbake til 2014 for å oppleve noe tilsvarende av en debutant.

Les på Engelske klubber: Jose Mourinho ser på Alexander Sørloth som den perfekte Harry Kane utfordrer

Da var det Alexis Sanchez som dundret til fra start med å skape fem målsjanser i de første nitti minuttene for Arsenal.

Vi har drømt om å få se Rodriguez i Premier League, men at han skulle påvirke klubben fra første kamp, det er bare helt rått. 19. september er det West Bromwich som skal driste seg til Goodison Park. Nå er hverfall Slaven Bilic og gjengen advart.

Les: I dag fikk Douglas Costa beskjeden han absolutt ikke ønsket

Everton’s next league test comes on September 19, when recently promoted West Bromwich Albion visit Goodison Park.