Joao Leao på toppen av mølja. (foto: AC Milan)

Hvis du fikk med deg Antonio Cassano på banen hos Roma, Real Madrid, Milano-klubbene eller det italienske landslaget, husker du sikkert at den italienske spissen var en mester i å irritere og frustrere motstanderne. Da kommer det ikke som noen overraskelse at fotballprater Cassano har ertet på seg en av Serie As største angrepsstjerner.

Joao Leao har vært en av de hotteste på overgangsmarkedet det siste året, men har blitt værende hos AC Milan med kontraktsforlengelse til 2028. Portugiseren er ofte outstanding, med et rykk, fart og teknikk som få andre, denne sesongen står 24-åringen med 12 scoringer og 12 assists på 38 kamper. I helgen ble det scoring i seieren over Lecce, men fra sofaen er Antonio Cassano ikke spesielt imponert.

LES: Braksuksess for Liverpool-legenden Dirk Kuyt!

-Leao synes han er et geni, og noen er til og med enige med ham. Jeg anser ham bare som en god spiller, og jeg har ikke endret mening om det. I fem og en halv måned scoret han ikke i en dårlig liga som Serie A. For mange år siden ville han ha slitt med å spille på det sjette eller syvende beste laget i Serie A, varmer Cassano om med til Domenica Sportiva.

Så kommer sammenligninger med andre internasjonale vinger.


-Hvis jeg går og ser Rashford som en kantspiller i fjor, scorer han mer enn 25 mål og spiller i et fantastisk mesterskap. [Khvicha] Kvaratskhelia kommer og har et fantastisk mesterskap. Foden er ett år yngre og i år har han allerede scoret 21 mål og 10 målgivende, de er toppspillere. I Italia er ikke serienivået bra, problemet er at han tror han er et fenomen og det er mange som tror på det. Han er en god spiller og har stor fysisk styrke, punktum, kommer det fra Cassano.

Som vet hvordan man skaffer seg overskrifter. Denne gangen ble det ikke bare overskrifter, men også en reaksjon fra Leao.

Klovne-emojis skal visst dekke hva han mener om Cassanos analyse.

Alt du trenger å vite: Sassuolo – AC Milan

ENGELSKE KLUBBER: Klopp garanterer at søndagens Manchester United-lag taper mot Martin Ødegaard og Arsenal