Pierre-Emile Højbjerg feirer med gutta!

Danske Pierre-Emile Højbjerg har stort sett befunnet seg på Tottenham-benken denne sesongen. Manager Ange Postecoglou hadde en ærlig samtale med den defensive midtbanespilleren for noen uker siden og snakket om utsiktene til mer spilletid.

Med bare litt over 1000 minutter i Premier League denne sesongen og svake utsikter til mer var Pierre-Emile Højbjerg på utsikt etter en neste klubb. Tottenham har 28 åringen på sin salgsliste i og med at det bare er et år igjen av avtalen etter sesongen.

Les: Juventus enig med ny manager, men ikke si noe til Max!

Etter søndagens 3 – 1 seier over Nottingham Forest ser ting lysere ut.

«Han var fantastisk»

Ange Postecoglou var overfornøyd med Pierre-Emile Højbjergs prestasjon i andre halvdel av søndagens kamp mot Nottingham Forest. – Tottenham startet kampen bra og de tok ledelsen tidlig i første omgang, men så gikk luften ut av London-laget og Nottingham Forest utlignet.

Postecoglou følte han mistet grepet om kampen og satte innpå Pierre-Emile Højbjerg og Rodrigo Bentancur for å stabilisere midtbanen i andre omgang.

Tottenham-manager Ange Postecoglou var også full av lovord om de to spillerne etter kampen, som de til slutt vant 3-1. «Kampen hadde litt av hvert. Vi kom godt i gang, men så mistet vi oss på en måte. Men vi dominerte hele andre omgang.»

«Vi trengte noen friske bein ettersom vi hadde spilt tre kamper på en uke. Pierre og Rodrigo var helt fantastiske etter at de kom inn» sier en fornøyd manager til BBC Sport.

Les: Braksuksess for Liverpool-legenden Dirk Kuyt!

Statestikken underbygger det Ange Postecoglou sier! – Pierre-Emile Højbjerg var strålende og trolig av Tottenham sin salgsliste.

Les på F7: Solskjær i posisjon til et av karrierens tøffeste oppdrag