Religiøs fanatiker og diktator prins Mohammed Bin Salman

Ole Gunnar Solskjær kan få en ny eier i den Saudiarabiske kronprinsen Mohammed Bin Salman. – Han skal ha lagt et bud på over 30 milliarder kroner på bordet.

Hvis du synes Glazer familien er kjipe…

Vi får håpe at Glazer familien ikke lar seg friste til å selge til en diktator og massemorder som er ansvarlig for drap på tusenvis av sivile i Jemen og drap og partering av journalisten Jamal Khashoggi.

Les: Joey Hardarson fortsetter som hovedtrener i Start

Mohammed Bin Salman har to ganger prøvd å kjøpe seg inn i Manchester United. Begge ganger har Glazer-familien sagt nei takk, men nå begynner budet å bli så stort at flere medlemmer i familien er klare til å lytte til et bud.

Med en slik eier vil det være slutten for Manchester United som verdens mest populære klubber. – Det vil være vanskelig å heie på en som henger politiske motstandere, bomber Jemen tilbake til middelalderen, sponser terrorisme over hele verden og draper journalister.

I 2015 kjøpte han palasset Chateau Louis XIV for nesten tre milliarder. Det 54 000 kvadratmeter store palasset ligger rett utenfor Versailles i Frankrike og regnes som det dyreste hjemmet noensinne.

I Chateau Louis XIV finnes det 10 soverom, to svømmebassenger, et bibliotek og et gigantisk akvarium.

Les på Popidol: Iron Maiden’s Day of the Dead øl lander i tide til Halloween

Ifølge The Guardian, som også rapporterer om Midtøsten-interessen for Manchester United, nekter klubbdirektør Ed Woodward, at det ligger noen konkrete bud på bordet.

«Slik jeg forstår det, har det ikke vært noen diskusjon om klubbens pris eller noe lignende. Basert på hva jeg ser og hører, er Glazer-familien i klubben på lang sikt», sier Ed Woodward.

I dette bassenget fyller de på med horer fra hele verden.