Douglas Costa

I 2010 sendte Sjakhtar Donetsk speidere til Brasil og kom hjem igjen med Douglas Costa, det var vellykket og startet en seiersrekke som er rimelig unik. – Uansett hvilken klubb han spilte for ble de seriemestre 11 år på rad!. – Nå går imidlertid oppholdet i Europa mot slutten.

Fabrizio Romano skriver at den 30 år gamle venstrevingen har blitt enig har blitt enig med den tradisjonsrike brasilianske klubben Grêmio, det er 19 år siden Douglas Costa som ung og lovende for første gang gikk inn portene på Arena do Grêmio. – Sirkelen er med andre ord sluttet!

Les: Pep Guardiola kaster seg inn kampen om 18-åring Bruno Fernandes tipset om

Douglas Costa de Souza spiller for den tyske klubben FC Bayern München, på lån fra den italienske klubben Juventus FC. Costa har tidligere spilt for Grêmio og Shaktar Donetsk. Han signerte en femmårskontrakt med Bayern München den 1. juli 2015, de solgte han og lånte han tilbake denne sesongen.

Etter elleve år i europeisk fotball vender Douglas Costa tilbake til Brasil

Costa har denne sesongen vært lånt ut fra Juventus til Bayern München, men skal nå være enig med Gremio om kontraktsbetingelsene.

Brasilianeren har vunnet ligaen i Ukraina, Italia og Tyskland hver eneste sesong han har spilt i Europa – elleve år på rad.

Les: Erling Braut Haaland gir sitt lengste seiers intervju så langt