Dette er smilet til en som har det veldig bra

Det er to ting som det «norske dyret» er kjent for å Europa. Han er en ekstremt fokusert, brutalt effektiv målscorer og det er langt mellom de fulle setningene i seiersintervjuer.

Det kan virke som om det er vanskeligere for Erling Braut Haaland å gjennomføre et intervju enn det er å score hat-trick i Champions League. – Etter Borussia Dortmunds cupfinaleseier torsdag kveld var den en annen og smilende, til dels snakkesalig målscorer som avslørte han faktisk har en personlighet.

Les: Telemadrid: Zinedine Zidane gir seg

Den norske spissen, som har scoret 39 mål på 39 kamper for BVB denne sesongen, kjempet inn et mål i en dominerende 4-1-seier mot RB Leipzig da Edin Terziks lag fortjent løftet DFB Pokalen for femte gang.

Det var en ensidig affære fra start til slutt. Jadon Sancho som de siste ukene virkelig har funnet tilbake til toppformen åpnet scoringskontoen i det 5. minutt. 28. minutt viste Haaland sin styrke da han kjempet ut Dayot Upamecano i feltet for så å sette 2-0 målet. – Mot slutten av kampen skled Haaland inn 4 – 1 målet.

Etter fløyta gikk kom Haaland inn i mediesonen og «åpnet opp», han snakkete om en «shit» andreomgang og at han følte «boost i bicepsen» etter å ha gått på treningsstudio.

Dette er definitivt et av hans lengste – og beste – seiers intervjuer

Slik gikk samtalen:

Reporter: Hvor stolt er du av laget ditt i kveld?

Haaland: «Jeg er stolt av å vinne min første tittel. Fan, det føles bra.»

Reporter: Hvordan analyserer du kampen, laget var så effektivt …

Haaland: «Første omgang var bra, men den andre var «shit». Vi var litt heldige, men det føles bare bra å vinne.»

Reporter: Hva med dette vikingskriket etter det første målet …

Haaland: «Jeg har vært i treningsstudioet litt mer enn normalt i det siste, så jeg følte et løft i bicepsen. Det føltes bra å få det ut. Det var et fint mål.»

Reporter: Du ville imponere med musklene …. Hva med i kveld? Jeg mener, det er korona, så du kan ikke ha fest. Vil du holde deg oppe lenger?

Haaland: «Det er dritt uten fans. Jeg skulle ønske vi kunne feire med alle fansen vår. Sånn er det. Jeg er sikker på at vi vil feire senere.»

Les: Bayern-supporterne kan slutte å bekymre seg for Lewandowski

RB Leipzig – Dortmund 1-4

5′ 0-1 Jadon Sancho
28′ 0-2 Erling Haaland
45′ 0-3 Jadon Sancho
71′ 1-3 Dani Olmo
87′ 1-4 Erling Haaland