Tar du den, Henke junior? (foto: Dortmund, twitter)

På onsdag klikket Erling Haaland til med assisten som lot Marco Reus sende Dortmund hjem fra Manchester med et ekstremt viktig bortemål. Verdien av å ha Haaland i Dortmund-drakt kan måles i 33 scoringer og 9 assists på 33 kamper, men ingen hos Dortmund stoler på at Haaland befinner seg i gul/sort også neste sesong.

Som Edin Terzic nylig formulerte det i et intervju: «Jeg kan ikke stoppe Mino Raiola og Alfie Haaland». Derfor er det ikke rart at Bundesliga-klubben jobber aktivt for å fylle opp med neste toppscorer som skal ta over Haaland.

Les: The Mirror: United har bestemt seg om Lingard

Dortmund har tydeligvis ikke blitt skremt av å måtte forholde seg til fotballpappa «Alfie» Haaland. Ifølge Goal har en av verdens beste talentspottere funnet en verdig Haaland-erstatter i familien Henke Larsson.

Den svenske fotballegenden med det en gang så kule håret, har fostret opp en fotballsønn som ble hentet til Spartak Moskva i 2019 for 4 millioner euro. Jordan Larsson ble hentet fra Norrköping, og har hatt en imponerende utvikling i Russland, med 22 scoringer og 9 assists på 54 kamper siden ankomsten til Moskva.

Les på F7: Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Ikke helt Haaland-statistikk, men Dortmund har definert senterforwarden som en spiller som kan ta virkelig store steg under neste Dortmund-manager, Marco Rose.

Spennende valg.

Les: Eddie Howe vil ta med seg Joshua King