Donny van de Beek er ikke verdt 13 millioner euro for Eintracht. (foto: Eintracht Frankfurt)

Samarbeidet mellom Eintracht Frankfurt og lånespillerne Donny van de Beek og Sasa Kalajdzic vil ikke fortsette utover sluttdatoen 30. juni.

Van de Beek ble presentert i Frankfurt på nyttårsdagen som den første signeringen av vintervinduet. Avtalen inkluderte en opsjon på kjøp, som den hessiske klubben ikke vil utøve.

Den 27 år gamle nederlenderen, som nylig har blitt satt på sidelinjen av en hælskade, returnerer til Manchester United etter åtte Bundesliga kamper.

Ingen av de to som nå sendes hjem var med i troppen mot RB Leipzig i går, etter 2 – 2 kampen sikret Eintracht Frankfurt 6.plassen i Bundesliga og spill i Europaligaen.

Les: Altagutt Jonathan Vonheim Norbye fikk sin debut i Bundesliga

Donny van de Beek forlater Eintracht Frankfurt.

Fredag ​​kveld melder Frankfurt at van de Beek vender tilbake til Manchester United. Sasa Kalajdzic, på lån fra Wolverhampton, forlater også klubben.

«Eintracht Frankfurt ønsker begge spillere alt godt for fremtiden», skriver Frankfurt på egen web.

I dagene snakket nederlenderens agent, Guido Albers, om fremtiden. «Offisielt skal han nå tilbake til Manchester United og jeg er i diskusjoner med ham. Donny ønsker ikke å bli i Premier League, som United heller ikke vil. Det er ikke et godt valg for ham»sa Albers til ESPN den gang.

Les: Det var ikke raseriutbruddet som sørget for at Massimiliano Allegri fikk sparken

Donny van de Beek har kontrakt med Manchester United til sommeren 2025.