(c) foto: Paris Saint-Germain: Neymar

Paris Saint-Germain kommer til å miste verdens dyreste spiller og samtidig tjene penger på det. Det er kanskje ikke det verste som kan skje for klubben. 

Neymar som er skadet i to måneder til ønsker seg bort.

Ligue 1 giganten slo alle rekorder da de i sommer hentet Neymar fra Barcelona. Det er egentlig bare et par klubber som har økonomiske muskler og interesse av å møte Paris Saint-Germain sitt sannsynlige prisforlangende. – Real Madrid og Manchester United.

Les: Jose Mourinho vil redde jobben ved å hente drittlei superstjerne

Express Sport skriver at Real Madrid jobber med å finansiere et rekordbud til sommeren og har for å få balanse i regnskapet laget en lang salgsliste. Don Balon skriver at det er mer sannsynlig Neymar velger Manchester United istedenfor. Den spanske avisen skriver at overgangen er linket til fremtiden til Marcus Rashford og Anthony Martial, en fremtid som Manchester United manager Jose Mourinho nekter å komme med forsikringer om på pressekonferansen før helgens kamper. – De skriver det er lite sannsynlig de henter Neymar uten å gi fra seg minst den ene av de to.

Les: Vil du vinne serien, ansett denne 21 åringen

«Hvis jeg var deg, ville jeg spørre hvorfor Romelu Lukaku spiller hver kamp, ​​hvorfor Nemanja Matic spiller hver kamp. Du går alltid til den ene, »

Jose Mourinho virket som om han var drittlei å snakke om laguttak

«Svaret er at hvis du vil ha det jeg kaller «dry» direkte svar, har jeg «dry» svar og et «dry» svar er bare 11 kan starte kampen og vi er 22 spillere. Slik er bare fotball».

«Vi kan ikke ha 11 spillere, det ville være fantastisk også økonomisk for fotballklubbene å ha bare 11 spillere og å spille alltid med de samme 11, ingen skader, ingen suspensjon, ingen tretthet og ingenting, det ville være bedre for alle å ha bare 11 spillere, men er ikke mulig.

«Så i hver klubb, på alle nivåer, fra toppen av verden til amatørfotballklubber, trenger du mer enn 11 spillere og bare 11 kan starte, er så enkelt som det, det er ingenting jeg kan gjøre.

«Er det samme svaret. Kun 11 kan starte.

«De samme spørsmålene du gjør med meg, bør du gjøre de samme spørsmålene til hverandre, fordi alle har spillere i samme situasjon.»

Don Balon sier Neymar har to grunner til å velge Manchester United:

Populær vinnerklubb

Neymar har oppdaget klubben har en unik appell med fans over hele verden og han mener de er istand til å vinne Champions League.

Han har lenge ønsket å spille for Jose Mourinho og sammen med Paul Pogba.

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp