Jose Mourinho vil redde jobben ved å hente drittlei superstjerne

(foto: manchester united)

Det er en ting som han holde Jose Mourinho i jobben som Manager i Manchester United en sesong til, å sannsynliggjøre å ta hjem Champions League tittelen igjen. – Det er 10 år siden sist gang.

Les: Det er over: «Den siste spikeren i kista»

Med andreplassen i Premier League er de kvalifisert, men veien dit har ikke vært like enkel. Jose Mourinho vet han må komme med noe stort og det store er Neymar. – Det verste som kan skje er hvis byrival Manchester City henter Neymar samtidig som United mister Paul Pogba.

Les: Min tid i Paris nærmer seg slutten, men Neymar blir

Den spanske avisen Don Balon skriver i dag at Neymar er drittlei situasjonen i Paris Saint-Germain og at han aldri vil spille for dem igjen. – Når han er spilleklar igjen vil han til Manchester, det er for han ikke så nøye hvilken klubb det blir av de to rivalene.

Les: David de Gea har bedt om å bli solgt Real Madrid

Han vurderer også Real Madrid, men skal ikke være så hypp på en retur til La Liga, måten han forlot spansk fotball på i fjor sommer gjør at han opplever det som «problematisk». – Real Madrid skal imidlerttid være klar for å bøte på det «litt vanskelige» med å skru opp lønna til maks.

Historisk budkamp

Mundo Deportivo for noen dager siden at City var villig til å betale det som trengs, når også United er villig til det kan det lett bli nye rekorder på overgangsmarkedet. Paris Saint-Germain kommer ikke til å selge under 2,5 milliarder kroner.

Sjekk ut oddsen