Diario Sport: Barcelona har bestemt seg om Griezmann

Fra en av de gode dagene på jobb. (foto: barcelona, twitter)
Top Article ad

Barcelona tok på spanderbuksene og utnyttet Antoine Griezmanns utkjøpsklausul hos Atletico Madrid på rundt 1,4 milliarder kroner forrige sommer. Har spanske Diario Sport rett, har katalanerne allerede innsett at dette var et bomkjøp.

Vi er av den oppfatning at en spiller, uansett stjernestatus i tidligere klubb, trenger tid på seg til å lykkes i en klubb som Barcelona. Spesielt når det meste av spillet legges opp til og rundt Messi.

Men når du mislykkes å levere som forventet når Barcelona trengte det som mest med Luis Suarez og Dembele ute med skade, da har du forspilt sjansene dine.

Les: Barcelona annonserer midtbaneveteran til salgs

Griezmann har verken funnet sin plass eller tilpasset seg spillet på Camp Nou. Nå hevder altså Diario Sport at Barcelona planlegger en makeover av troppen til sommeren, noe som skal finansieres av stjernespillere som ikke gjør nok nytte for seg.

Ifølge den spanske avisen er navnet til Griezmann allerede plassert på salgslista.

Ikke så rart når det igjen skal ryddes plass for Neymar eller en Lautaro Martinez-overgang.

Les på Popidol: Kenny Rogers død av naturlige årsaker

På tross av virus og usikkerhet om fremtiden, skal etterspørselen være stor etter franskmannen. PSG, Manchester United, Chelsea og Arsenal har alle vurdert en Griezmann i troppen, spørsmålet er om Barcelona må se angrepsspilleren gå med tap.

Vi tipper det er noen klubber i Premier League som har tatt frem kalkulatoren.

Les: Glem James Maddison, Jack Grealish er fyrverkeriet Manchester United trenger