Glem James Maddison, Jack Grealish er fyrverkeriet Manchester United trenger

James Maddison og Jack Grealish
Top Article ad

Brendan Rodgers har holdt hardt på James Maddison det siste året etter at United åpenlyst har vist sin fascinasjon for midtbanespilleren. Hører Solskjær og gjengen på Rio Ferdinand, har ikke Rodgers noe å frykte.

For etter at Jack Grealish har kommet inn på radaren til United, nærmer det seg en prioritering for Solskjær. Kjøp av både Maddison og Grealish er ikke realistisk, så hvem av de to voksende stjernene har mest å gi United nå og de kommende årene?

Les: Liverpool har funnet «den perfekte» forsvarsspilleren

Begge er eksepsjonelt dyktige playmakere, begge har teft for den nestsiste pasningen, begge har skjønt hvor motstandernes mål står og begge er så og si jevnaldrende med karrieren foran seg.

Maddison har allerede fått sin debut for de tre løvene, mens Grealish med sin gnistrende sesong hos Aston Villa ikke lenger kan bli oversett av landslagssjef Gareth Southgate.

Tidligere United-kjempe Rio Ferdiande har et klart råd til Solskjær om hvem av de up and coming-spillerne som er mest verdifull for laget.

-Grealish eller Maddison? De flyr begge fremover, begge har gjort det utrolig sterkt det siste året. De er veldig forskjellige spillere. Maddison er den som kan erobre ballen og fordele den videre. Han skaffer assists, scoringer, setter opp til målsjanser. Han er også skarp, kommer i gode posisjoner og skaper. Jeg liker ham godt, begynner Ferdinand på Instagram.

Les på Popidol: Kenny Rogers død av naturlige årsaker

-Grealish gjør alt dette også, men han har har noe mer. Han utfordrer motstanderne, kaprer ballen, «manipulerer» ballen, trekker en-to spillere på seg og lager rom for medspillerne. Han har også den gode porsjonen arroganse. Han vet at han er en god spiller som produserer. Dette er det jeg liker med Grealish, avslutter Ferdinand.

Skal vi tro overgangsryktene de siste månedene, er Solskjær enig i analysen.

Det blir Grealish.

Les: Fellaini ute, men det begynner virkelig å lysne