Urawa Red Diamonds har allerede en superhelt, litt usikker på om de trenger en til

Søndagens store medieoppslag var selvsagt at Kasper Junker ikke orket å være lenger på spillerhotellet til Bodø/Glimt i Spania og på rent trass stod i veikanten med kofferten i hånden. – Det var ikke, slik man først kunne tro hotellfrokosten eller noe annet med servicenivået på hotellet den danske toppscoreren hadde reagert på, det hadde dukket opp et nytt tilbud, denne gangen fra en Japansk klubb, også denne gangen kom Bodø/Glimt, som planlegger å vinne Eliteserien i år også, med et rungende nei takk!

Ikke tid til å finne en erstatter

Kasper Junker, som fortsatt er under kontrakt med Bodø/Glimt mener han er lovet å reise videre i det øyeblikket noe mer spennende dukker opp. – Det er en tradisjonsrik klubb som har oppdaget den danske målmaskinen her oppe i nord. Mitsubishi Heavy Industries (som du sikkert vet blant annet lager biler) har sitt eget fotballag, Urawa Red Diamonds som ligger i Saitama, rett nord for Tokyo.

Les: Everton gjør klart for å «ofre» spiller for å komme i mål med Koulibaly-overgang

Klubben har en stolt tradisjon og ønsker å fortsette å kjemte i toppen av J-League, den øverste nivået i japansk fotball. Urawa Red Diamonds har vunnet J-League-tittelen fire ganger, Keiserpokalen seks ganger og AFC Champions League to ganger. – Dessuten, som du kan se av bildet over, de har sin egen superhelt!

Avisa Nordland meldte i går at budet fra Urawa Red Diamonds var på 20 millioner kroner

Den nordnorske avisen var tilstede i lobbyen da Junker gikk ut av hotellet og satte seg inn i en taxi, det var da kommentaren «Her kan jeg ikke være mer» kom.

Dansken har vært i konflikt med fjorårets seriemestere etter at flere overgangsbud er blitt avslått. Han ønsker seg videre fra Glimt og mener klubben har lovet ham det.

Les på F7: Vegetarianer klager på kjøtt i Bacon Crisp


«Vi registrerer at han nå har forlatt treningsleiren i Spania. Det er selvfølgelig ikke akseptabelt. Vi og alle skjønner at Kasper ønsker seg ut på nye eventyr, men tilbudene må også være rett for klubben. Det gjøres nå løpende vurderinger fra klubbens side rundt denne saken», skriver Glimt på sine sider.

Kasper Junker scoret 27 mål og var en viktig bidragsyter i Glimt-laget som tok Norge med storm og ble suverene seriemestre i fjor.