Mauricio Pochettino.(foto: pochettino, twitter)

Det går utrolig fort i fotballverden og det ble ekstra tydelig i dag, hvor noen i sommer hadde fortalt meg at Tottenham ville sparke suksessmanager Mauricio Pochettino før jul ville jeg vært villig til å gi et veddemål med veldig gode odds. 

Det er nesten ikke til å tro

Da argentineren kom til Tottenham i 2014 var det til en gammel storklubb som lå med «brukket» rygg. – Det var ingen som så på dem som spesielt farlige, det varte ikke lenge før klubben som bruker lite penger ble løftet til et topplag i Premier League. – Sist sesong ble det Champions League finale mot Liverpool. Det tok bare 12 kamper i årets sesong for Mauricio Pochettino å miste sin heltestatus og få sparken.

Les: Ancelotti på topp-tre liste hos Premier League klubb

Tottenham har fått en meget svak start på sesongen, og ligger på 14. plass i Premier League – men sparkingen av manageren kommer likevel overraskende, spesielt ettersom 47-åringen er ansett som en av de aller beste managerne i europeisk fotball.

I pressemeldingen blir det bekreftet at han har har fått sparken, på grunn av den skuffende starten på sesongen.

Pochettino er den andre Premier League-manageren som får sparken denne sesongen. Først var Javi Gracia i Watford 7. september.

Les på F7: Du er ikke alene, veldig mange har luft i magen uten å vite hva man kan gjøre

Tottenham møter West Ham på bortebane lørdag kl. 13.30