Ingen unnasluntring i sommer. (foto: ancelotti, twitter)

Carlo Ancelotti vil regnes som en trenerlegende dagen han gir seg. Dette sørger CV´en for med referanser fra Juventus, Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid.

Men så var det disse siste trøblete årene. 60-åringen fikk nesten ikke pakket ut kofferten før han måtte forlate Bayern München, og har heller ikke de beste utsiktene for å bli lenge i Napoli heller.

Les: Når Åge Hareide ringer, står England klar

I den italienske havnebyen hersker spilleropprør og kaos uten at vi skal gi Ancelotti hele skylda, med klubbpresident de Laurentiis hyperaktiv i og utenfor kulissene. Så hva i all verden tenker Tottenham på?

Ifølge ravnene til Daily Mail har London-klubben satt opp Ancelotti på listen med kandidater den dagen Mauricio Pochettino gir seg/må gi seg.

Den engelske avisen hevder at Tottenham planlegger denne dagen heller før enn senere.

Les på F7city: Ekte casino-opplevelse hjemme i stua

Og hva fenger ved Ancelotti? Vel erfaringen fra noen av verdens største klubber og «the Double» for Chelsea i 2010 veier sikkert tungt.

Men vi tenker Daniel Levy og gjengen bør tenke seg nøye om hvis dette stemmer. Det er å be om bråk å hente steinansiktet Ancelotti til London i denne fasen av karrieren hans.

Og de to andre kandidatene? Ifølge den engelske avisen står det skrevet Julian Nagelsmann og  Bournemouth’s Eddie Howe.

Les: ESPN: Nå løser det seg for Leeds