Denne sesongen har vært et mareritt for alle Tottenham fans og for klubbens stjernespillere, noen, som Gareth Bale og Son Heung-min har lyst til å være med videre uansett hvem som fast overtar etter sparket manager Jose Mourinho.

Etter 3 – 1 tapet mot Leeds på lørdag blir avstanden opp til topp fire for stor, håpet er at midlertid manager Ryan Mason skal klare å sørge for nok drivkraft i laget slik at de klarer å kapre femteplassen som West Ham har og kvalifisere Tottenham til Europaligaen.

Les: Virgil van Dijk gjør det eneste rette for Liverpool

Tottenhams største stjerne og målmaskin Harry Kane var i tvil om han skulle fortsette i fjor sommer, men lot seg overbevise om prosjektet til Jose Mourinho. – Det blir ikke like lett å gjøre noe med Harry Kane sitt ønske om å bli med videre denne sommeren.

Markedsverdien er 1,2miliarder en pris begge er villige til å betale.

Den 27 år gamle målmaskinen vet han er i perfekt alder for en stor overgang, Tottenhams manglende deltagelse i Europa er bare et siste push som gjør en overgang mer aktuelt. – Den spanske avisen Sport har introdusert Barcelona som den mulige neste klubben for Kane. Det holder ikke å delta lenger Barcelona har større sjanse for å vinne Champions League enn det Tottenham har.

Manchester United skal også være svært fristende, manager Ole Gunnar Solskjær har klart å skape et lag som er i stand til å vinne alt. De aller fleste tipper Harry Kane velger Manchester United, spesielt hvis ikke Barcelona kryper til korset og beklager deres deltagelse i Superligaen. Utestengelse kan bli resultatet hvis ikke krypingen blir tydelig nok.

Les på Popidol: Alt klart for Norges største 17. maitog i Minecraft

Harry Kane sin beste sesong var 2017/2018 med 30 mål. – Det var som året før (29 mål) under Mauricio Pochettino sin ledelse. De to har fortsatt god kontakt, derfor tror mange at Paris Saint-Germain er mulig neste stopp. Men med den angrepsrekken den franske storklubben har blir det trangt om plassen, selv for en spiller av Harry Kane sitt kaliber.