Oksen Ramos er forvandlet til en spurv i Sevilla-drakta. (foto: sevilla, twitter)

Det skal ikke være mulig, men er det. Mens Real Madrid måtte ty til en svært Real-vennlig VAR-avgjørelse for å ta seieren på hjemmebane mot bunnproppen i La Liga, gikk Girona etter et lite 0-1 sjokk tidlig i kampen mot Sevilla over i et vanvittig angrepstempo. Med dette holder forrige sesongs 10. beste klubb kurs mot serietittelen.

I begynnelsen av januar sendte Girona Atletico Madrid hjem med tap, selv med Alvaro Morata-hattrick (4-3). På søndag var det tid for Sevilla og Sergio Ramos (Ørjan Nyland på benken) å snu trenden med tre fattige seire på 20 kamper. Det startet lovende med scoring til bortelaget etter ti minutter.

LES: Et ørlite smil fra Jose Mourinho da han ble spurt om Barcelona rett etter «touchdown»

Så smalt det skikkelig for Ramos og Sevilla-forsvaret. Tre minutter senere kom utligningen til Girona, seks minutter etter dette sto det 3-1!

Girona ga seg ikke før ledelsen var økt til 5-1. Girona har aldri vunnet noen titler. Denne sesongen er klubbens fjerde ever i øverste divisjon. Det to beste resultatene i La Liga er to 10. plasser. Nå leder klubben foran Real Madrid med ett poeng (Ancelotti har en færre kamper) spilt. Fotballmirakelet ruller videre!

F7: Rekordsalget av Kai Havertz blir småpenger i forhold

For Sergio Ramos, Ørjan Nyland og gjengen er posisjonen med ett poeng over nedrykksstreken sportslig uholdbart.