Det meste går gærne veien dette året. (foto: real, twitter)

Forrige sommer hentet Real Madrid inn den unge angrepsspilleren fra Eintracht Frankfurt. Forventningene var skøyhøye til spilleren som hadde herjet i Tyskland med 27 scoringer og 7 assists på 48 kamper forrige sesong. I Madrid forsvant stjernestøvet rundt serberen.

Det er krevende å komme inn på San Bernabeu, tilpasse seg kjapt og levere. Eden Hazard vet dette altfor godt, og også Luka Jovic ble offer for en nådeløs intro til sin første sesong hos Real.

Les: Bekrefter Liverpools jakt på Milot Rashica

15 La Liga-kamper med to stusslige scoringer har fått Zidane til å riste på hodet. Selv om Real-manageren har sluppet Jovic på banen i 4 av Reals 7 Champions League-kamper, har det i La Liga bare vært fire anledninger hvor Zidane mente spilleren var god nok for førsteelleveren.

Dette betyr at de neste månedene kan bli ytterst viktige for Jovics karriere fremover. Enten må han vise at han kan levere i Real-drakt, eller må han overbevise kjøpere om at han har mer inne enn det han får vist hos Zidane.

Les på F7: Det er ikke bare Dagbladet som kan manipulere bilder

Nå forverrer situasjonen seg ytterligere for Jovic.

Real melder om at spilleren har prestert å pådra seg et brudd i høyre fot, noe som ifølge spanske medier setter Jovic ute av spill i tre måneder.

Klubben ønsker ikke å forklare hvordan bruddet skjedde i løpet av perioden med individuell trening. Uansett hvor klønete det måtte være, resultatet blir det samme: Jovic får det ikke lettere med å finne tilbake til magien fra Bundesliga.

Vi føler med 22-åringen.

Les: Tromsø-gutt får sitt livs sjanse i Arsenal