Det ser ikke bra ut for Andy Carroll, skadet og på utgående kontrakt

Andy Carroll

Sjansen for at du får se Andy Carroll tilbake for å score mål for West Ham ser liten ut ettersom tiden går, han er skadet og kontrakten nærmer seg slutten. 

West Ham har mulighet til å forlenge kontrakten med to år, men har så langt valgt å ikke gjøre det. Skal vi dømme etter situasjonen, hvor lite manager Manuel Pellegrini har benyttet Carroll i fjor tror vi kontrakten løper ut om to måneder uten at vi får se Andy Carroll i West Ham drakt igjen.

Les: Tidligere AC Milan stjerne: «Alt for god for Super League»

Pellegrini ble spurt om skadesituasjon til den tidligere Newcastle og Liverpool spissen av Daily Mail:  «Vi vet ikke. Jeg kan ikke si noe. Etter vi har gjort undersøkelser vet vi mer».

Les: Sky Sports: Falsk alarm – Tottenham er ikke så desperate

Skadene skal være mer omfattende enn tidligere antatt, det er alltid et dårlig utgangspunkt når forlengelse skal forhandles. Det er heller ikke en fordel å kun ha tre starter i Premier League-kamper for West Ham denne sesongen.

Chelsea har vist sin interesse for Andy Carroll, men det er uansett uaktuelt, de kan ikke kjøpe noen på et år.

Les på Popidol: Netflix godtar å fjerne kontroversielle deler fra «Bird Box»

West Ham ligger på 9.plass i Premier League etter de i går vant 4 – 3 over Huddersfield med to sene mål av meksikanske Javier Hernández Balcázar.