Tidligere AC Milan stjerne: «Alt for god for Super League»

Alexandre Pato

Alexandre Pato var iferd med å bli en av de virkelig store i Europa med en rekke geniale kamper og hauger med mål for AC Milan, dessverre den 29 år gamle brasilianeren var plaget med skader.

Når ting så ut til å gå på skinner, ble han skadet. De to siste årene har han vært i den kinesiske storklubben Tianjin Tianhai og gjort det veldig bra. Han har spilt 47 Superligakamper og satt 30 mål. – Mange mener han er alt for god for den kinesiske Superligaen og hans gamle klubb har en stund arbeidet for at han skal komme tilbake til dem, men slik det ser ut nå, gratis spiss som faktisk scorer mål, vil de få konkurranse.

Les: Pappa og agent: «Han vil definitivt ikke fortsette i Manchester»

Fant formen i Kina, nå er han klar for Europa

Nå har han kunngjort han er ferdig i Tianjin Tianhai og kan gjøre som han vil. Det har ført til livlig diskusjon blant AC Milan fans om de skal ta han tilbake eller ikke.

Les: «Trenger mer spilletid for å utvikle seg videre»

Med sin offisielle Facebook-side bekreftet den tidligere AC Milan-stjernen sin avgang fra klubben.

«Jeg vil gjerne informere deg om at eventyret mitt i Kina har sluttet,»

«Disse to årene i Kina var fulle av glade øyeblikk og nye opplevelser. Jeg er ganske sikker på at Kina fikk meg til å vokse som en mann, jeg lærte forskjellige kulturer og vaner i dette store landet.

Les på Popidol: Netflix godtar å fjerne kontroversielle deler fra «Bird Box»

«Jeg er stolt av å dele min kjærlighet til fotball, for å gi mitt bidrag til kinesisk fotball og for å hjelpe laget med mine mål å nå den asiatiske mesterliga ligaen for første gang i klubbens historie og å vinne mot mange sterke motstandere» .

«Jeg vil gjerne takke min klubb, mine lagkamerater, trenere, alle de arbeidende menneskene i klubben, mine fans som alltid støttet meg med kjærlighet og alle de fine kineserne jeg møtte i løpet av disse to årene i Kina

«Kina, jeg vil alltid være takknemlig for deg. Kjærlighet, Pato.»

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Den tidligere Villarreal og Corinthians-spilleren var knyttet til en retur til San Siro i januar-overføringsvinduet, men det ikke ikke på plass, nå kan det bli gratis retur i sommer.

Les på F7city: Dette er Europas mest «Instagrammede» byer