.Christian Eriksen (c) Bilde: Premier League.

Tottenham har naturlig nok ønsket å videreføre danske Christian Eriksen, men på grunn av interesse fra blant annet Real Madrid og Manchester United har han ikke signert. – Hans form har stagnert med bare et mål og en assist på 12 kamper, det har fått ytterligere fart på praten om at han mentalt allerede har byttet klubb.

Manager Mauricio Pochettino støtter sin danske stjerne i en prat med Sky Sports:   «Christian Eriksen er ganske den samme spilleren som da Tottenham hentet ham» – Den dårlige formen skyldes ikke at hans kontrakt løper ut neste sommer»

Les: Celtic hadde en stor dag: Signaturen over alle signaturer på plass

«Hans engasjement er den samme. Noen ganger ser vi litt for mye på om en spiller har ett eller fire år igjen av kontrakten sin».

«Til slutt handler det om dedikasjon, og kanskje viser en spiller med ett år igjen mer vilje enn en spiller med fire år igjen».

«Når du ser Christian og sammenligner ham med de andre sesongene, er han den samme»

Les: Haaland mangler respekt

Mange fotballeksperter i England tolker uttalelsene til manageren som at det igjen skal være aktuelt for Christian Eriksen på skrive under på en forlengelse, tilbudet fra Tottenham skal være økt ytterligere samtidig som en overgang til drømmeklubben Real Madrid fremstår som vanskeligere enn først tenkt.