Haaland mangler respekt

237
Fremoverlent mot Manchester. (foto: salzburg, twitter)

Mens vi venter på fotballmiraklet der Norge skal komme seg videre til EM, lever Erling Braut Haaland ut drømmen i Champions League.

Og selvfølgelig ble det en ny scoring på 19-åringen. RB Salzburg-manageren har skjønt at Haaland er gutten til å være iskald fra straffemerket. Hans syvende scoring i CL var nok til å sikre ett knallsterkt poeng borte mot Napoli i 1-1 kampen.

Les: Ajax sterne fly forbanna

Sander Berge gjorde det heller ikke så ille, og kunne forlate Anfield med et knapt 1-2 tap.

På spørsmål om Genk-spilleren er overrasket over at Haaland leverer hver eneste kamp mot de beste klubbene i Europa, kommer et kjapt nei.

– Jeg kjenner han veldig godt etter hvert. Vi snakker sammen hver dag. Jeg er fantastisk imponert over hans mentalitet. Han går alltid utpå og har ingen respekt for noen, våger å være seg selv til enhver tid. Det er derfor han lykkes også, han er uredd og sylskarp foran mål og han spiller med en enorm selvtillit nå. Så det tar han med seg kamp etter kamp, det er en stor inspirasjon, sier Sander Berge til TV 2.

Les på Popidol: Sandra Bullock tilbake på Netflix etter «Bird Box» suksess

Nå venter landslagspause hvor de to gutta kan tilbringe noe tid sammen. Vi tipper Haaland som gikk glipp av forrige runde med landskamper i oktober har noe å vise fotballverden – her også.