Javier Aguirre

Etter en god førstesesong som manager for Mallorca var stemingen god og optimismen stor. Javier Aguirre skulle ta klubben som er vant til å slite et hakk videre. Men det skjedde ikke Mallorca har slitt hele sesongen.

På søndag tok Mallorca imot Almeira på Estadi Mallorca Son Moix det ble 2 – 2 noe som holdt til ny La Liga kontrakt ettersom Cádiz CF også spilte uvgjort og rykker ned.

Den meksikanske manageren Javier Aguirre, som i to omganger har vært landslagssjef for sitt land samt Japan og Egypt har også vært manager for Atlético Madrid, CD Leganés og RCD Espanyol i Spania samt en rekke klubber i Mexico.

Les: Gjør klart 400 millioners-bud på Alexander Sørloth

Det er usikkert hva 65 åringen kommer til å gjøre nå.

Helt frem til forrige uke trodde Javier Aguirre han ville få fornyet sin kontrakt hvis han klarte å redde plasssen på Mallorca sine sider kom han med motiverende kommentarer blant annet: «Vi har tre kamper igjen og det er vår forpliktelse å prøve å vinne dem»

Mallorca ligger på 17. plass og har sikret seg ny kontrakt i La Liga. En runde gjenstår av sesongen, 26 mai møter Mallorca Getafe borte i ligaen.

LES: Atlético Madrid tror de kan slippe unna med småpenger for La Ligas toppscorer

Tidligere i år tapte Mallorca til Athletic Club i Copa del Rey-finalen.