Det er ikke bare dårlige nyheter som kommer ut av Old Trafford om dagen, det kommer stadig flere bekreftelser på at manager Erik ten Hag reiser videre etter endt sesong og at Thomas Tuchel som de fleste trodde skulle overta befinner seg langt nede på ønskelista til Sir Jim Ratcliffe.

Nå jobbes det intenst med å brinte tilbane en av klubbens legender.

Les: Gjør klart 400 millioners-bud på Alexander Sørloth

Det vil bli en sommer med forandring i United under Sir Jim Ratcliffe og INEOS. Slike som Jason Wilcox og Omar Barrada som allerede inntatt nøkkelroller. Det jobbes også for å hente inn Dan Ashworth, for tiden i Newcastle United, som sportsdirektør.

Men i en overraskende vri sies det at Jaap Stam kan være på vei tilbake til Old Trafford. – Den nederlandske forsvarsbautaen var som Ole Gunnar Solskjær en del av Manchester Uniteds sitt legendariske 1999 lag. Det første engelske klaget som vant trippelen. (Premier League, Champions League og FA Cupen)

TuttoMercatoWeb opplyser at Manchester United har startet diskusjoner med nederlenderen om en retur. Klubben tror Stam kan passe godt for en ny rolle som knytter sammen spillerne og det tekniske personalet.

Samtaler er på et ekstremt tidlig stadium, hvor situasjonen «evalueres».

Les på Engelske klubber: Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!

Stam kom til United fra PSV 10,8 millioner pund i 1998, og ble den dyreste forsvarsspilleren i historien.

Hans spilte 127 kamper for United, og vant tre påfølgende Premier League-titler og trippelen i 1999, før han dro til Lazio i på en avtale verdt 16 millioner pund.

Den nederlandske landslagsspilleren med 67 landskamper blir ansett som en av de beste midtstopperne i sin generasjon og gikk videre til overgangen til trener. Han startet som assisterende manager i PEC Zwolle i 2009 før han senere dro tilbake til Ajax som trener.

Stams første lederopptreden var i Reading mellom 2016 og 2018, og han returnerte senere til Nederland for å trene både Zwolle og Feyenoord.

Hans siste jobb var i MLS med FC Cincinnati, som fritok ham fra pliktene i september 2021 etter å ha tapt 26 av de 47 kampene han hadde ansvaret.

Det er ingen ord om hvorvidt hans potensielle ansettelse har sammenheng med avgjørelsen om landsmannen Erik ten Hags fremtid.