(foto: united, twitter)

Julian Nagelsmann hadde gode minner fra forrige gang RB Leipzig møtte en Premier League-klubb. Denne gangen var det et helt annet show.

For på Old Trafford var det Manchester United som stod for underholdningen.

Vi måtte gni oss i øynene da lagmaskinen til United kvernet i stykker forsvaret til Bundesliga-lederen og lukket det som var av åpninger i eget forsvar.

Les: Erstattet Haaland, dundret til og er nå på vei til Premier League

Alle spillerne som har fått pes de siste månedene leverte. Selv om det var innhoppet til Marcus Rashford i andre omgang som satte fyr på angrepet med sine tre scoringer på rekke og rad, var dette en gedigen seier for lagmaskinen United.

Da Solskjær smilende kunne konstantere at Newcastle ble kjørt over på slutten av Premier League-kampen tidligere i måneden,var Solskjærs kommentar at «nå er sesongen i gang». Snakk om understatement! Seier mot serieleder PSG, overkjøring av serieleder RB Leipzig!

Les på Engelske klubber: Bayern München serverer en lissepasning til Liverpool

Selv om Marcus Rashford ble den mest synlige helten med tre scoringer, forklarer Solskjær 22-åringens ekstreminnhopp som et resultat av lagspillet – og det man må forvente av en innbytter.

-Marcus kom inn og gjorde det bra, men fundamentet var der fra laget. Det er det man ønsker av byttene. Vi var nødt til å spare et par spillere fordi sesongen er så ubarmhjertig, så vi brukte troppen vår. Gruppen står sammen. Jo mer kvalitet og vilje man har, jo oftere får man prestasjonene, sier Solskjær til BT Sport.

Kvalitet + vilje = prestasjoner.

Sikker førsteplass i det som blir beskrevet som «dødens gruppe» i Champions League, nå begynner moroa i Premier League.

Just you wait and see.

Les: Solskjær vil hente den «nye Paul Pogba»