Ikke noe å si på selvtilliten. (foto: dortmund, twitter)

Da Manchester City møtte Dortmund i Champions League forrige sesong, uttalte Pep Guardiola at han ikke kunne forstå at Bellngham bare var 17 år sånn han spilte. Mot Sporting Lisboa ble engelskmannen historisk som 18-åring.

I Erling Haalands fravær var det Donyell Malen som tok jobben som matchvinner i 1-0 seieren over Sporting. For Bellingham var dette den tiende Champions League-kampen i startelleveren.

Les: Everton ikke ferdig med å hente Real Madrid-spillere

For det første et bevis på at Bellingham er forbi ung og lovende-fasen. 18-åringen leverer, og leverer jevnt. For det andre et bevis på at spilleren valgte rett da han først takket nei til Manchester United og forlot balløya til fordel for ungdomsfesten hos Dortmund.

På tirsdag ble Mateo Kovacic, Vincent Kompany og Kylian Mbappé passert som den yngste spilleren i Champions League-historien med ti kamper fra start.

Les på F7: Finn en partner på nettet med datingsider

Nå det det definitivt ikke lenger bare Erling Haaland hos Dortmund det ropes om i engelsk presse. Jude Bellingham tar ukentlige skritt opp mot stjernehimmelen og inn i historiebøkene. Det er liten tvil om at valget han tok med overgangen til Dortmund var genialt.

Les: Lionel Messi peker på Kylian Mbappe og raserer Real Madrid sine slue planer